Αρχική Σελίδα

Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η έξυπνη Co. τεχνολογίας επίδειξης Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένας από τον κύριο προμηθευτή του ψηφιακού συστήματος σηματοδότησης LCD, διαφημιστικοί φορείς LCD, περίπτερα οθόνης αφής, τερματικά αυτοεξυπηρετήσεων, τηλεοπτικός τοίχος LCD, τηλεοπτικός επεξεργαστής τοίχων όλες σε ένα διαλογικό περίπτερο διδασκαλίας, όλο το μέγεθος των ταμπλετών, 1080P& και κυρτά monitors/TV etc.we έχουν τον τοίχο που τοποθετούνται και τα μόνιμα πρότυπα πατωμάτων από 7» σε 84» για την εσωτερική και υπαίθρια χρήση. Μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες από την έννοια το δημιουργικό σχέδιο στα προϊόντα ραφτών, από τον επαγγελματία και η ποιότητα, όλοι εκείνοι μπορεί να φθάσει στο πρώτης τάξεως επίπεδο παραγωγής. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες και περιοχές, όπως η Αμερική, Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Αυστραλία, Ρωσία και Μέση Ανατολή.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η έξυπνη Co. τεχνολογίας επίδειξης Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2020 με τα συνολικά προτερήματα 20 εκατομμυρίων Δολ ΗΠΑ. Με τη συλλογή της Ε&Α, της παραγωγής και των πωλήσεων, τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα για ένα έτος και παρέχουν τη συντήρηση για τη ζωή.

Παράγουμε κυρίως τον εξοπλισμό LCD για το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής επίδειξης συστημάτων σηματοδότησης LCD, όλος--ενός περίπτερου αφής, του επαγγελματικού ανεφοδιασμού διαφήμισης, του οργάνου ελέγχου LCD, της επίδειξης διαφήμισης LCD, της επίδειξης αγγελιών οθονών επαφής, του διαλογικού πίνακα αφής, του ελεύθερου τρισδιάστατου ψηφιακού συστήματος σηματοδότησης γυαλιών, της επίδειξης διαφήμισης δικτύων LCD, και ούτω καθεξής, κ.λπ.

Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2020

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Smart Display Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις